Εκδικάζονται την Παρασκευή οι δύο προσφυγές στο ΣτΕ κατά της «Αγιάς Σοφίας»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-gipedo maketa agia sofiaΟι δύο προσφυγές που είχαν κατατεθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι προγραμματισμένες να εκδικαστούν την Παρασκευή (6/3). Ο λόγος για την προσφυγή των «17 πολιτών» τον περασμένο Νοέμβριο μέσω της οποίας ζητούνταν ακύρωση των ατομικών διοικητικών πράξεων του άρθρου 42 στον ν4277/2014, αλλά και για την προσφυγή του που κατέθεσε ο Αρης Βασιλόπουλος και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας κατά του νέου ρυθμιστικού σχεδίου Αθήνας – Αττικής μέσω του οποίου ένα μικρό μέρος του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας αποχαρακτηρίζεται και παραχωρείται στην ΑΕΚ για τα σχέδια κατασκευής της «Αγιάς Σοφιάς».

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» αναφέρει πως στην υπόθεση τοποθετήθηκε και δεύτερη εισηγήτρια και συγκεκριμένα η Δήμητρα Μαυροπόδη λόγω του ότι η υπόθεση χαρακτηρίστηκε «μείζονος σημασίας». Πρώτος εισηγητής είναι ο σύμβουλος της Επικρατείας Χρήστος Ντουχάνης, ενώ της υπόθεσης θα προεδρεύσει ο Σωτήρης Ρίζος.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, στο ίδιο πινάκιο στη β’ στήλη αναφέρεται ότι θα κάνει παρέμβαση και το Σωματείο ΑΕΚ. Εκτός από τους ανθρώπους της «Δικέφαλος 1924» και της διοίκησης της Ερασιτεχνικής (μένει να μάθουμε αν θα είναι ο Αλέξης Αλεξίου ή κάποιος άλλος), θα υπάρξει και νομική εκπροσώπηση από δικηγόρο που είναι εξειδικευμένος και έχει τεράστια εμπειρία από ανάλογες περιπτώσεις.

Το μοναδικό πρόβλημα που ενδεχομένως να δημιουργηθεί, είναι να μην προλάβει η ολομέλεια του ΣτΕ, να εκδικάσει τις υποθέσεις. Και αυτό γιατί οι δύο αιτήσεις αυτή του Δήμου και αυτή του κ. Παπάζογλου που εκπροσωπεί τους «17 πολίτες» έχουν αριθμό πινακίου 12 και 13 αντίστοιχα, το οποίο σημαίνει ότι προηγούνται 11 υποθέσεις.

Χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν ότι οι αιτούντες ενδέχεται να ζητήσουν αναβολή, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από κάποια πλευρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X