Κουβέντα στα Σπάτα για την 11η Μαρτίου και το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

O ...πανηγυρισμός του Ντέμη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

panigirismos goal aek karaiskakiΑπό την στιγμή που προέκυψε αναβολή του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, από την στιγμή που ουδείς από την ελληνική ομοσπονδία πήρε πρωτοβουλία να ορίσει το ματς για τις 4 Μαρτίου, ήταν σαφές ότι από την στιγμή που ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λιγκ, πιθανότερη ημερομηνία τέλεσης της αναμέτρησης ήταν η 11η Μαρτίου.

Και μπορεί μέχρι σήμερα να μην υπάρχει κάτι επίσημο από τις αρμόδιες αρχές, ωστόσο στα Σπάτα γίνεται κουβέντα για τον ορισμό της αναμέτρησης για την επόμενη Τετάρτη. Και σήμερα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρθηκαν στο μεγάλο αυτό ματς, το οποίο περιμένουν άπαντες με λαχτάρα.

Και σύμφωνα με τα όσα συζητούσαν οι άνθρωποι της ομάδας μεταξύ τους, η 11η Μαρτίου είναι πλέον η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.  Ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι αύριο θα έχουν ανακοινωθεί επίσημα όλες οι λεπτομέρειες του αγώνα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X