Το «παλεύει» για τον Αρμστεντ ο Αγγελόπουλος, διαρκείς επαφές για τη μεταγραφή

Παιχνίδι υπομονής με τον Αρμστεντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

armstend-αρμστεντΟ σούπερ Μάλκολμ Ρέι Αρμστεντ είναι ο παίκτης που κατέληξε ο Ντράγκαν Σάκοτα για να ενισχύσει την ΑΕΚ στη θέση του πλέι μέικερ. Και μπορεί εκείνος να επέλεξε το χαμήλωμα των τόνων στις χθεσινές δηλώσεις του, αλλά η πραγματικότητα είναι πως η Ενωση φορτσάρει για να κλείσει τη μεταγραφή του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ. Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Αρμστεντ με την Κρκα τον κάνουν αναντικατάστατο για τους Σλοβένους, αλλά η ΑΕΚ είναι σε ανοιχτή γραμμή για να κλείσει τη μεταγραφή.

Όπως ενημερωθήκατε από το enwsi.gr, ο Αρμστεντ έκανε…όργια το βράδυ του Σαββάτου, παίρνοντας σχεδόν μόνος του το παιχνίδι με τη Ζαντάρ. Στη Σλοβενία θέλουν να κρατήσουν τον παικταρά και προβάλουν απαιτήσεις, ενώ τον πιέζουν πολύ για να μη δεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ. Και σίγουρα τον θέλουν διαθέσιμο για το ματς με τη Μπούντουσνοστ που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο.

Ωστόσο και η ΑΕΚ θέλει τον Αρμστεντ για το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών που είναι κομβικό για την είσοδο στην πρώτη τετράδα. Ο Αρμστεντ δέχεται ψυχολογική πίεση για να μείνει στη Σλοβενία, αλλά η Ενωση μπορεί να του δώσει προοπτική για το μέλλον. Αλλωστε, όπως έχετε ενημερωθεί, ο Σάκοτα εκτιμά πως ο Αρμστεντ είναι «λαχείο» και η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να τον κλείσει άμεσα και για τη νέα σεζόν, για να είναι μέλος της ομάδας που θα κάνει πρωταθλητισμό.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X