Σάκοτα: «Έχουν συμβόλαια οι καλοί παίκτες»

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Πανελευσινιακός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÓÁÊÏÔÁ   ÁÅÊ - ÐÁÍÅËÅÕÓÉÍÉÁÊÏÓ  SAKOTA   AEK - PANELEFSINIAKOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)Απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαριστημένος για την εικόνα της ΑΕΚ για τρία δεκάλεπτα εμφανίστηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Ο Σέρβος τεχνικός της Ενωσης σχολίασε μετά τον αγώνα «Ηταν ένα παιχνίδι πιο πολύ επιθετικό. Ημασταν φαβορί και έπρεπε να το πάρουμε μετά τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Σίγουρα θα ήθελα να είμαστε καλύτερο στην άμυνα, αλλά πήγε έτσι το σκορ. Σοβαροί για τρία δεκάλεπτα με μεγάλα ποσοστά. Σπάνια ποσοστά είχαμε σε τρίποντα και δίποντα για ματς πρωταθλήματος. Μας στεναχώρησε η εξέλιξη μετά από τα τρία δεκάλεπτα. Σε τέσσερις ημέρες παίζουμε στην Πάτρα, ήταν ευκαιρία για όλους να παίξουν, να βρει ρυθμό ο Ντούσαν και πιστεύω όλα πήγαν όπως θέλαμε. Καλή επιτυχία στην Ελευσίνα, δεν θα είναι εύκολο, καλή συνέχεια».

Τέλος, αναφορικά με τις μεταγραφές και την επικείμενη απόκτηση πλέι μέικερ, ο Σάκοτα απάντησε «Κάθε μέρα φέρνουμε μεταγραφές όπως… λέγεται. Εχουμε δικαίωμα να φέρουμε παίκτες και κρίνουμε αν θέλουμε βοήθεια. Οι μάνατζερ κάνουν δουλειά, προτείνουν, διαφημίζουν σε εφημερίδες ονόματα και δεν θέλω να απαντήσω για ονόματα. Τα περισσότερα είναι στα χαρτιά. Ολοι οι παίκτες που γράφονται είναι καλοί. Δεν ζητήσαμε εμείς τους παίκτες, κάναμε έρευνα για πολλά παιδιά. Και για φέτος και για του χρόνου. Δεν σημαίνει ότι θα πάρουμε παίκτη οπωσδήποτε. Έχουν συμβόλαια οι καλοί παίκτες».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X