Μάχες με φόντο την 3η θέση στον όμιλο της ΑΕΚ

Ισοπαλία στα Χανιά, διπλό του Αλίμου με Επισκοπή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

xaniaΜε δύο αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 19η αγωνιστική στο νότιο όμιλο του πρωταθλήματος της Football League, στον οποίο συμμετέχει η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα στις 15:00, στην Κρήτη ο ΑΟ Χανίων θα υποδεχθεί τον Άλιμο στο ντεμπούτο του Τίμου Καβακά στον πάγκο των Κρητικών, ενώ μία ώρα αργότερα (live OTE SPORT 3) ο Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχθεί τον Παναιγιάλειο στη Ριζούπολη. Τόσο η ομάδα των Χανίων όσο και ο Απόλλων έχουν ως βασικό τους στόχο την είσοδο στην τριάδα που θα οδηγήσει στα πλέι οφ της ανόδου στη Super League. Ο Απόλλων βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση με 36 βαθμούς και με νίκη θα περάσει δεύτερος, αφήνοντας πίσω του την Παναχαϊκή, η οποία έχει 38 βαθμούς (οι Πατρινοί πάντως έχουν κάνει το ρεπό τους). Απ’ την πλευρά τους τα Χανιά έχουν μείνει στους 28 βαθμούς και ελπίζουν σε στραβοπάτημα του Απόλλωνα για να τον πλησιάσουν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X