Τα εισιτήρια της ΑΕΚ για το ματς με την Επισκοπή

Ξανά σε απολογία η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kosmos6Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τα σημεία προπώλησης και τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων της Κυριακάτικης αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Επισκοπή εξέδωσε η Λέσχη Φίλων ΑΕΚ Ρεθύμνου. Στην ανακοίνωση σημειώνεται χαρακτηριστικά:

“Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο αγώνας της ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Κυριακή 1/3/2015 στις 15.00 στο ΔΑΚ Γάλλου στο Ρέθυμνο.Τα εισιτήρια που μας έχουν δωθεί είναι περιορισμένα και η ζήτηση είναι ήδη μεγάλη.Η Λεσχη Φιλων ΑΕΚ Ρέθυμνου έχει αναλάβει την διάθεση των εισιτηρίων για τους φιλάθλους της ΑΕΚ.Οσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6948510616 (Βασίλης) καθώς επίσης και στο 6972079582 (Χρήστος).
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνετε μεχρι και μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.Μετά αν υπάρχουν αδιάθετα εισιτήρια για την κερκίδα της ΑΕΚ θα επιστραφούν στην ομάδα της Επισκοπής.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X