Δέλλας: «Μας έκανε κακό ό,τι δέκα ημέρες δεν είχαμε παιχνίδι στα πόδια μας»

Δέλλας: «Μας έκανε κακό ό,τι δέκα ημέρες δεν είχαμε παιχνίδι στα πόδια μας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÅËËÁÓ ÁÅÊ - ÐÁÍÁ×ÁÉÊÇ (FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)Παρά το 2-1 και τους τρεις βαθμούς ο Τραϊανός Δέλλας δεν έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός της Ενωσης μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή υπογράμμισε «Είχαμε μια νευρικότητα στο παιχνίδι μας σήμερα. Κάτι που δεν έχει εμφανιστεί ξανά αυτή την χρονιά. Μας έβγαλε από τον ρυθμό μας ότι δεν είχαμε ματς. Είχαμε απέναντι μας μια δουλεμένη ομάδα, που είναι ψηλά στην βαθμολογία. Νομίζω στο α’ ήμασταν νευρικοί με πολλά λάθη, κάναμε πολλά λάθη. Στο δεύτερο διορθωθήκαμε και με 2ο γκολ, αλλά και πάλι δεν ήταν η εικόνα που έχουμε συνηθίσει τον κόσμο μας. Έπαιξε ρόλο ότι δεν είχαμε 10 μέρες αγώνα, πάνω που βρήκαμε ρυθμό. Θέλαμε 3 βαθμούς για να ξεφύγουμε και για να ανοίγει η ψαλίδα με τις από κάτω ομάδες. Είχε ευκαιρίες η Παναχαϊκή, αλλά ήμασταν καλύτεροι. Υπάρχει δρόμος και έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Στο τέλος θα κάνουμε το… ταμείο. Να φέρουμε την ομάδα στην α’ κατηγορία. Καλή συνέχεια στον κ.Σπανό και θα τα πούμε στα πλέι οφ».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X