Οι συσχετισμοί που άλλαξαν στην ειδική βαθμολογία και ο στόχος της ΑΕΚ ως το φινάλε

Μάθετε μπαλίτσα από τους άρχοντες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek-panygyriko1-αεκ-πανηγυρικοΑν και πολλοί υποστήριζαν πως ο νότιος όμιλος είναι πολύ εύκολος, η πραγματικότητα δείχνει διαφορετική. Μετά και τη σημερινή νίκη του Απόλλωνα (σε συνδυασμό με το ρεπό της ΑΕΚ), η διαφορά του πρώτου από τον τρίτο – της Ενωσης από την ομάδα της Ριζούπολης εν προκειμένω – μειώθηκε στους οκτώ βαθμούς. Την ίδια στιγμή, ο Ηρακλής που προπορεύεται στον βόρειο όμιλο έχει αυξήσει τη διαφορά του από την τρίτη Ζάκυνθο στους 12.

Αυτό μεταφράζεται στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ σε προβάδισμα ενός πόντου για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όπως έχετε ενημερωθεί, οι πρωτοπόροι έχουν τους βαθμούς της απόστασης από τη τρίτη ομάδα της βαθμολογίας, συν τρεις πόντους μπόνους για την πρωτιά. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως αν ξεκινούσαν σήμερα τα πλέι οφ, ο Ηρακλής θα είχε επτά πόντους, η ΑΕΚ έξι. Η Λαμία θα είχε δύο, η Παναχαϊκή έναν και οι Απόλλωνας και Ζάκυνθος θα έμπαιναν δίχως πόντους.

Για την ΑΕΚ απομένουν οκτώ ματς (το ένα δίχως παιχνίδι με τον Πανηλειακό) ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Ο στόχος είναι βέβαια το απόλυτο των νικών, έτσι ούτως ώστε η ομάδα να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη απόσταση από αυτήν που βρίσκεται στην τρίτη θέση και να μπει με το μέγιστο δυνατό μπόνους στα πλέι οφ. Στην αγωνιστική που ξεκινά αύριο με το ματς της Ενωσης με την Παναχαϊκή, ο Απόλλωνας φιλοξενεί τον Παναιγιάλειο, οπότε δύσκολα θα ανοίξει η ψαλίδα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X