Για πρώτη φορά φέτος η ΑΕΚ θα παραταχθεί με την ...καλή της ενδεκάδα

Για πρώτη φορά φέτος η ΑΕΚ θα παραταχθεί με την ...καλή της ενδεκάδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÌÁÍÔÁËÏÓ ÌÐÁÑÌÐÏÓÁ ÁÑÁÂÉÄÇÓ  ÁÅÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (ÊÕÐÅËËÏ 2014-2015)Από την έλευση του νέου έτους μέχρι και σήμερα, η ΑΕΚ έχει δώσει συνολικά 10 παιχνίδια στις δύο διοργανώσεις (πρωτάθλημα και Κύπελλο) που συμμετέχει. Και μπορεί να διατηρείται αήττητη με επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, ωστόσο είναι εντυπωσιακό ότι ποτέ δεν έχει αγωνιστεί με την …καλή της ενδεκάδα.

Σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, ο Τραϊανός Δέλλας πάντα είχε να αντιμετωπίσει απουσίες βασικών του ποδοσφαιριστών. Είτε λόγω τραυματισμού, είτε λόγω τιμωρίας. Και έτσι φτάσαμε στο τέλος Φεβρουαρίου και ο προπονητής δεν βρήκε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει την καλή του ενδεκάδα σε κάποιο ματς.

Αυτό είναι εξαιρετικά πιθανό  να γίνει αύριο, αφού ο Δέλλας μπορεί να υπολογίζει στους παίκτες που έχει στο μυαλό του για βασικούς. Και μπορεί να απουσιάζουν οι Κορδέρο και Μπρέσεβιτς, λόγω τραυματισμού, όμως έτσι και αλλιώς με την έλευση του Γιόχανσον και την εντυπωσιακή εικόνα του Ανάκογλου,  οι θέσεις στα χαφ δείχνουν καλυμμένες, ενώ όσο αφορά την κορυφή της επίθεσης ο Αραβίδης έχει …τρελάνει κόσμο με τις επιδόσεις του.

Μπορεί ο Δέλλας μέχρι και χθες να μην είχε κάνει δοκιμή ενδεκάδας, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να χρησιμοποιήσει όλα τα δυνατά «όπλα» που έχει στο ματς με την Παναχαϊκή. Με στόχο η ΑΕΚ να πετύχει μια ακόμα νίκη, στον δρόμο για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X