Σπανός: «Η Παναχαϊκή έχει στόχο να πάρει την πρωτιά»

Σπανός: «Η Παναχαϊκή έχει στόχο να πάρει την πρωτιά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

spanosΜπορεί να υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Παναχαϊκή, κάτι που φάνηκε και στη νίκη της Ενωσης στην Πάτρα, ωστόσο οι άνθρωποι των Πατρινών δεν… το βάζουν κάτω και ονειρεύονται την πρώτη θέση.

Κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του προπονητή της Δημήτρη Σπανού μετά τη νίκη επί του Φωστήρα.

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία νεανική ομάδα και γεμάτη όρεξη και πως το έργο μας δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Πήραμε το προβάδισμα και νομίζαμε ότι εκεί τελείωσε το ματς. Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε και είναι μάθημα αυτό για τα νέα παιδιά της ομάδας μας, ειδικά από την στιγμή που παρά το λάθος μας, το αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο. Το σημερινό ματς δεν ήταν εύκολο. Μπορεί να φάνηκε έτσι, αλλά δεν ήταν καθόλου. Είμαι ευχαριστημένος από την νίκη. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο και κατά την γνώμη ένα παίκτης που έχουμε, ο οποίος είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής (σ. Στεργίδης), ξεκλείδωσε την άμυνα των αντιπάλων μας και μας έλυσε τα πόδια».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η σημερινή νίκη ήρθε ως μία τόνωση της ψυχολογίας μας ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Η Παναχαϊκή έχει στόχο να πάρει την πρωτιά. Δεν δουλεύουμε, δεν προπονούμαστε για να βγούμε δεύτεροι.

Πάμε να κυνηγήσουμε το ματς στο ΟΑΚΑ και να πάρουμε την νίκη. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να βλέπουμε ψηλά. Παρά τους δύσκολους καιρούς και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, η ομάδα φεύγει αύριο για Αθήνα, όπου θα προπονείται και θα μένει μέχρι και το ματς με την ΑΕΚ.

Θεωρήσαμε σκόπιμο να απέχουμε από την πόλη για να συγκεντρωθούμε αποκλειστικά στο στόχο μας».

Για το αν η απόφαση αυτή προκαλέσει άγχος στους παίκτες, απάντησε: «Όποιος δεν αντέχει την πίεση και τον πρωταθλητισμό να κάτσει σπίτι του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X