Πρώτη προτεραιότητα της ΑΕΚ, να κοιτάξει στα μάτια (και) τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ > AEK - PANATHINAIKOS (BASKET LEAGUE 2014-2015)Είναι σαφές ότι το αποψινό παιχνίδι της ΑΕΚ μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έχει υψηλό δείκτη δυσκολίας και ασφαλώς δεν έχει σχέση με το προηγούμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την Δευτέρας που μας πέρασε. Οι κιτρινόμαυροι καλούνται να υψώσουν ανάστημα μέσα στο Φάληρο απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα που έχει ικανότητες και πλεονεκτήματα.

Πρώτο μέλημα του Ντράγκαν Σάκοτα τις προηγούμενες ημέρες ήταν να ξεκουράσει το μυαλό των αθλητών του, προκειμένου να έχουν απόλυτη προσήλωση και συγκέντρωση σε αυτά που θα πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά θέλει να δει την ομάδα του να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και να παραμείνει μέσα στο ματς μέχρι το τέλος. Οι κιτρινόμαυροι καλούνται να είναι ανταγωνιστικοί, σε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι και να δείξουν ότι κάνουν σταθερά βήματα προς την καταξίωση.

Η «Βασίλισσα» θέλει να αποδείξει σε όλους ότι έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και το καλύτερο δώρο που έχει να κάνει στους φιλάθλους της είναι ένα γεμάτο παιχνίδι μέσα στο Φάληρο.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X