Euroleague: Βαρύ πρόστιμο σε Παναθηναϊκό και Αταμάν λόγω... Game 1

Euroleague: Βαρύ πρόστιμο σε Παναθηναϊκό και Αταμάν λόγω... Game 1
Photo Credits: INTIME

Η Euroleague με ανακοίνωση της γνωστοποίησε τις τιμωρίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Εργκίν Αταμάν για όσα συνέβησαν στο Game 1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Euroleague με ανακοίνωση της γνωστοποίησε τις τιμωρίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Εργκίν Αταμάν για όσα συνέβησαν στο Game 1 των play-offs κόντρα στην Μακάμπι.

Βαρύ πρόστιμο, λοιπόν, καλούνται να πληρώσουν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Εργκίν Αταμάν για όσα συνέβησαν στο Game 1 των play-offs στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Μακάμπι.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος προπονητής τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30 χιλιάδων ευρώ για τις δηλώσεις του σχετικά με τη διαιτησία της αναμέτρησης, ενώ παράλληλα τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 5 χιλιάδων ευρώ για το γεγονός ότι δεν συμμορφώθηκε με τους κανονισμούς της Λίγκας σχετικά με τη συνεργασία με τα media πριν από τον δεύτερο αγώνα της σειράς.

Eπιπλέον η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 30 χιλιάδων ευρώ για την ανακοίνωσή της σχετικά με τη διαιτησία της αναμέτρησης.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X