Επιστρέφει το…μπαλάκι στην ΕΠΟ η Σούπερ Λίγκα

"Βλέπουν" ξανά μπροστά τους τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidis-αραβιδηςΤο θέατρο του παραλόγου αναφορικά με την ημερομηνία που θα οριστεί η διεξαγωγή του επαναληπτικού προημιτελικού του κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, καλά κρατεί. Όπως σας είχε ενημερώσει από το πρωί το enwsi.gr, από την ΕΠΟ επιχείρησαν να πετάξουν το μπαλάκι σήμερα στη Σούπερ Λίγκα. Να μεταφέρει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης από τη Δευτέρα για την Κυριακή (1η Μαρτίου) και έτσι να μπορεί η ομοσπονδία να ορίσει το κύπελλο για την Τετάρτη.

Ωστόσο, η Σούπερ Λίγκα επέστρεψε το μπαλάκι στην ΕΠΟ και της δίνει την ευθύνη για τον ορισμό του ματς. Η Λίγκα εξήγησε πως δεν μπορεί να αλλάξει την ημερομηνία ενός ματς πρωταθλήματος, από τη στιγμή που η ομοσπονδία δεν έχει καν ορίσει το ματς κυπέλλου. Κάλεσε, λοιπόν, την ΕΠΟ να βρει ημερομηνία, να ορίσει το ματς και αν συντρέχει λόγος, θα επιληφθεί και θα αλλάξει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα.

Η κύρια ευθύνη ανήκει στην ΕΠΟ, η οποία αντιλαμβάνεται την πίεση από την ΑΕΚ και τον κόσμο της, αλλά επιθυμεί να βολέψει όσο γίνεται τον Ολυμπιακό. Προσπάθησε να αποφύγει την ευθύνη και να την επιρρίψει αλλού, αλλά – ορθώς – η Λίγκα κατέστησε σαφές πως πρώτα θα πρέπει να οριστεί το ματς και στη συνέχεια να υπάρξει ζήτημα μετάθεσης του ματς, αν και εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X