Ο ιππότης της «Βασίλισσας»

Ο ιππότης της «Βασίλισσας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mensa-bonsou1-μενσα-μπονσουΚόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πρώτο μεγάλο κρας τεστ της νέας εποχής, η «Βασίλισσα» έδειξε πως έχει αλλάξει επίπεδο. Είναι μια ομάδα που πλέον διεκδικεί επί ίσοις όροις τη νίκη, μπορεί να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο και ο χρόνος είναι σύμμαχος της. Παράλληλα, φάνηκε πως η «Βασίλισσα» έχει τον δικό της…ιππότη, τον παίκτη που την οδηγεί με ασφάλεια. Ο φοβερός και τρομερός Ποπς Μενσά Μπονσού, ήταν εκ νέου σημείο αναφοράς για την Ενωση.

Ο Βρετανός σέντερ ήταν όαση για την ΑΕΚ ακόμα και στο κακό διάστημα με αντίπαλο τους «πράσινους». Ηταν ο παίκτης που έδινε σταθερές και αξιόπιστες λύσεις στην επίθεση, που έδωσε μεγάλες μάχες αμυντικά με τα «θηρία» του Παναθηναϊκού. Και δεν είναι τυχαίο, πως ήταν ο παίκτης που έμεινε περισσότερο από κάθε άλλον στο παρκέ, αλλά και εκείνος που σκόραρε περισσότερο φτάνοντας τους 18 πόντους.

Ο Μενσά Μπονσού θα είναι ο παίκτης που θα οδηγήσει την ΑΕΚ και στην αναμέτρηση του ΣΕΦ. Η Ενωση έχει βγει μπλεγμένη από το πρόγραμμα και τα τρομερά που συνέβησαν με το ματς Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο Κύπελλο και έτσι αναγκάζεται να δώσει δύο μεγάλα ντέρμπι σε διάστημα τεσσάρων ημερών. Ο Ντράγκαν Σάκοτα προσπαθεί να αποφορτίσει τους παίκτες του και μοίρασε χθες τον χρόνο συμμετοχής, ώστε να έχουν δυνάμεις για να κοντράρουν και τον Ολυμπιακό, με δεδομένο το μικρό ρόστερ που διαθέτει.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X