Κέρδισε Κόρινθο, Παναθηναϊκό και τον Τζακ τον…αρσενικό (VIDEO)

Εκεί στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και τις αρχές του ’90, ευδοκιμούσαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι…αρσενικοί. Μια φορά ήταν ο κ. Γούναρης, ο προπονητής του Κοσκωτά και του Σαλιαρέλη, που έκοβε τούρτες στην Αίγινα και τελικά έχασε από τον Καραγκιοζόπουλο. Αργότερα, ήρθε ο Τζακ ο τρομερός, κατά κόσμον Ιάκωβος Χατζηαθανασίου. Παιδί του Παναθηναϊκού, που τον έστειλε για τα τελευταία ένσημα στην Κόρινθο και από εκεί έκανε μαγκιές. Μέχρι που βρέθηκε η ΑΕΚ και ο τεράστιος Στέλιος Μανωλάς για να τις κόψουν μαχαίρι.

Όλα αυτά συνέβησαν μία μέρα σαν σήμερα του 1992. Η ΑΕΚ έψαχνε τρόπο να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας και το πέρασμα από την Κόρινθο – κλασικό παράρτημα του Παναθηναϊκού με προπονητή τον Πάκερτ και τους Χατζηαθανασίου, Λούπου στην 11άδα – ήταν δύσβατο. Το έκανε ακόμα πιο δύσκολο ο…αρσενικός Τζακ, που προκαλούσε σε όλη τη διάρκεια του ματς. Ισχυριζόταν πως έχει πριμ 1 εκατ. δραχμών (τεράστιο ποσό για την εποχή) από τον Παναθηναϊκό και έλεγε στους παίκτες της ΑΕΚ πως το πρωτάθλημα θα το πάρει η πρώην ομάδα του!

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με αυτογκόλ του Μόνου έπειτα από σέντρα  του Σαββίδη. Ωστόσο, ισοφαρίστηκε αναπάντεχα με οβίδα του Κουλούρη. Από εκεί και έπειτα, έστησε τη μπάλα μέσα στην περιοχή του Βουκελάτου, αλλά το γκολ δεν έμπαινε. Μέχρι να έρθει ο Αλεξανδρής στο 89’ και να τους ξεράνει όλους. Με τη λήξη, ο Χατζηαθανασίου επιχείρησε να λεκιάσει την ΑΕΚ λέγοντας πως το ματς το πήρε ο…Γενεράκης. Αλλά ο Μανωλάς τον έβαλε στη θέση του και μέσα στο γήπεδο και με τις δηλώσεις που αξίζει να δείτε στο φινάλε.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X