Μου ξανάρχονται ένα, ένα χρόνια δοξασμένα (VIDEO)

Μου ξανάρχονται ένα, ένα χρόνια δοξασμένα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πως τα φέρνει η τύχη. Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που θα κρίνει πολλά για τη φετινή ΑΕΚ, το παρελθόν αποτελεί οδηγό. Μία μέρα σαν σήμερα του 1997, η Ενωση έθετε βάσεις πρόκρισης στο κύπελλο, επικρατώντας του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια με 2-1. Ηταν το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά, το περίφημο ματς που βγήκε το τραγουδάκι: «Θα παίζουμε με δέκα, μπορεί να παίζουμε και με εννιά…».

Εκείνη την ΑΕΚ όμως, ότι και αν έκαναν δεν μπορούσαν να τη σταματήσουν. Ο διαιτητής, ο περίφημος Παπαδάκος την άφησε αρχικά με δέκα αποβάλλοντας τον Μιχάλη Βλάχο. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Μπατίστα. Και λίγο μετά, σε παραλήρημα ενθουσιασμού, ο Μιχάλης Κασάπης βρέθηκε στην πλάτη της «κόκκινης» άμυνας και με απίστευτη λόμπα έκανε το 2-0 σε ντελίριο ενθουσιασμού.

Εκεί εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο Δημητρόπουλος. Επόπτης ακόμα, υπέδειξε στον διαιτητή να αποβάλει τον Μπατίστα. Το γήπεδο έβραζε, ο Παπαδάκος έστηνε την ΑΕΚ μέσα στην περιοχή της και κάπως έτσι ο Αλεξανδρής μείωσε στο φινάλε. Εξαλλοι πανηγυρισμοί, γιατί πίστευαν πως είχαν πάρει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση. Μέχρι να πάει ο Ντέμης στο Καραϊσκάκη και να τους ξεράνει για άλλη μία φορά.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X