Οργή στην ΑΕΚ από την «χειρουργική» και εχθρική διαιτησία του Λαμπρόπουλου στο ντέρμπι

Οργή στην ΑΕΚ από την «χειρουργική» και εχθρική διαιτησία του Λαμπρόπουλου στο ντέρμπι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

labropoulos1-λαμπροπουλοςΜπορεί η ΑΕΚ να πήρε θετικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο πως αν υπήρχε διαφορετική διαιτησία τότε θα είχε πάρει τη νίκη. Αν και η ισοπαλία έφερε χαμόγελα, όσα έκανε ο Λαμπρόπουλος και οι βοηθοί του μέσα στο γήπεδο, ήταν πρώτο θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια. «Ο άνθρωπος ήταν απίστευτος. Τον έβλεπες πως είχε τη σφυρίχτρα στο στόμα και ήταν έτοιμος να δώσει φάουλ για να βάλει τον Ολυμπιακό στην περιοχή μας», έλεγαν και απορούσαν με όσα συνέβαιναν.

Βέβαια, στην ΑΕΚ ήταν έξαλλοι κυρίως με το ανύπαρκτο φάουλ που ανακάλυψε ο Λαμπρόπουλος σε μαρκάρισμα του Τζανετόπουλου και έφερε τον Ολυμπιακό μέσα στην περιοχή και προκάλεσε το γκολ. Και δεν έφτανε μόνο αυτό, αλλά λίγο μετά ο Λαμπρόπουλος σταμάτησε τον Αραβίδη αν και καλύπτονταν τουλάχιστον δύο μέτρα και ενώ έβγαινε μόνος του τετ α τετ με τον Μέγιερι.

Συνολικά, η διαιτησία του Λαμπρόπουλου ήταν εχθρική προς την ΑΕΚ. Ηταν φανερό πως έψαχνε την παραμικρή αφορμή για να δώσει φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού και να βάλει τους «κόκκινους» μέσα στην περιοχή. Είχε δύο μέτρα και δύο σταθμά στο παιχνίδι του. Οι βοηθοί του άφησαν τουλάχιστον τρία οφσάιντ, ο Αρετόπουλος προσπαθούσε να κρατήσει τους παίκτες εκτός γηπέδου. Απίστευτες καταστάσεις, αλλά η ΑΕΚ βγήκε όρθια.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X