Παροξυσμός στην ΑΕΚ για την ηγετική προσωπικότητα του σούπερ σταρ Καρλ Ινγκλις

Παροξυσμός στην ΑΕΚ για την ηγετική προσωπικότητα του σούπερ σταρ Καρλ Ινγκλις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

english-ινγκλιςΟ Ποπς είναι εκείνος που δίνει θέαμα και έχει δυναμώσει σε απόλυτο επίπεδο την ΑΕΚ. Ο Χέρστον δίνει εμπειρία και ποιότητα, με πόντους και σούπερ άμυνα. Αλλά ό,τι και αν συμβαίνει στη «Βασίλισσα» τελευταία, φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του τεράστιου Καρλ Ινγκλις. Του πραγματικού ηγέτη αυτής της ομάδας, του Καναδού σούπερ σταρ που ξεχωρίζει και δίνει τον ρυθμό με την προσωπικότητα και τις ικανότητες του μέσα στο παρκέ.

Ο Ινγκλις προκαλεί ενθουσιασμό στους «κιτρινόμαυρους» υπεύθυνους, που θεωρούν πως έχουν βρει πραγματικό «λαχείο». Βλέπετε, ειδικά από τη στιγμή που ο Καναδός πείστηκε για τις συνθήκες της νέας εποχής και παρέμεινε στην ομάδα, με προοπτική επέκτασης και για την επόμενη σεζόν, είναι πραγματικά ασυναγώνιστος. Ενας παίκτης με ποιότητα που θεωρείται ικανός να κάνει τη διαφορά κόντρα στα υπερόπλα των άλλων ομάδων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη. Ο Ινγκλις ήταν αμφίβολος μέχρι και την παραμονή του αγώνα και ο Ντράγκαν Σάκοτα σκεφτόταν ακόμα και να τον αφήσει εκτός 12άδας. Το πόδι του ήταν πρησμένο και ο Καναδός σούπερ σταρ φαινόταν επηρεασμένος. Φαινόταν, γιατί όταν μπήκε στο γήπεδο και «φτιάχτηκε» από τις αντιδράσεις της εξέδρας, έκανε πράγματα και θαύματα οδηγώντας την ΑΕΚ σε μια μεγάλη νίκη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X