Ολοένα και καλύτερα ο Κολοβέτσιος ενόψει Ολυμπιακού

Ολοένα και καλύτερα ο Κολοβέτσιος ενόψει Ολυμπιακού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kolovetsiosΑπό την αρχή του μήνα ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έχει μπει στις προπονήσεις της ΑΕΚ με το… βλέμμα στο ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη. Και σήμερα ο «Κόλο» έδειξε να είναι καλά και ότι σιγά – σιγά ανεβάζει ρυθμούς, κάτι που δεν αποκλείεται να του δώσει θέση στην αποστολή του αγώνα με τα Χανιά την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Και αυτό για να μπει στο… κλίμα ενόψει του Ολυμπιακού. Ο ίδιος μιλώντας με συμπαίκτες του τονίζει ότι νιώθει πολύ καλά και ότι θέλει οπωσδήποτε να αγωνιστεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αν και θα πρέπει να πάρει και το τελικό «ΟΚ» από το ιατρικό τιμ που θα το δώσει μόνο αν είναι 100% έτοιμος να μπει για επίσημο ματς. Και ειδικά σε ένα τόσο δυνατό και απαιτητικό αγώνα.

Αναφορικά με τις σκέψεις του Τραϊανού Δέλλα, ο Ελληνας τεχνικός σήμερα έκανε δοκιμή με ανάμεικτες επιλογές δίχως να δείξει τι έχει στο μυαλό του αναφορικά με τους 11 που θα αρχίσουν στο ΟΑΚΑ το ματς με τα Χανιά την Κυριακή.

TAΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X