Τρελαίνει κόσμο ο απίθανος Μενσά Μπονσού, κάνοντας σόου και στις προπονήσεις

Τρελαίνει κόσμο ο απίθανος Μενσά Μπονσού, κάνοντας σόου και στις προπονήσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mensa-bonsou1-μενσα-μπονσουΟ Ινγκλις είναι ο ηγέτης. Ο Χέρστον ένας ολ αράουντ παίκτης που προσδοκάται πως θα κάνει τη διαφορά. Αλλά εκείνος που κλέβει την παράσταση σε κάθε φίλαθλο του μπάσκετ, είναι ο απίστευτος Ποπς Μενσά Μπονσού. Ενας μοναδικός παίκτης, ένα αστέρι που λάμπει στον γαλαξία της «Βασίλισσας» και προσφέρει συγκλονιστικό θέαμα ακόμα και στις προπονήσεις της ομάδας.

Οσοι έχουν εικόνα των όσων κάνει ο Βρετανός, λένε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως ο Αγγελόπουλος θα πρέπει να βγάλει εισιτήριο και να ανοίξει ακόμα και τις προπονήσεις του Σάκοτα. Ο Μενσά Μπονσού δείχνει πως είναι ένα «λαχείο» για την ΑΕΚ. Παίκτης που προσφέρει απλόχερα θέαμα, με την εκπληκτική αλτικότητα και τις πλαστικές κινήσεις που έχει κάτω από το καλάθι. Ο Αγγλος παικταράς είναι πραγματικά απολαυστικός και οι αριθμοί του είναι συγκλονιστικοί.

Σε τέσσερα ματς με τη φανέλα της Ενωσης, ο Μενσά Μπονσού έχει πετύχει 79 πόντους, λειτουργώντας με τον εκπληκτικό μέσο όρο των 19,75 πόντων ανά παιχνίδι. Έχει εντυπωσιακό ποσοστό στα δίποντα, που αγγίζει το 67,39%, ενώ είναι πάνω από το 50% (53,13%) στις βολές. Παράλληλα, μαζεύει 12 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Και αυτό που δεν δείχνουν οι αριθμοί, είναι η απίστευτη ομορφιά που δίνει, κάνοντας ελκυστικό κάθε παιχνίδι για τον κόσμο της Ενωσης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X