Volos club 21 Original χρόνια

Volos club 21 Original χρόνια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volos-βολοςΗ μαζική ανταπόκριση στο κάλεσμα στήριξης των δομών αλληλεγγύης της πόλης μας από δεκάδες φίλους της ΑΕΚ, αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι η ΑΕΚ και ο κόσμος της αποτελούν ακόμα ένα κοινωνικό παράδειγμα που περιγράφει ότι στις δύσκολες στιγμές που διανύει η ελληνική κοινωνία, μόνο ο λαός μπορεί μπορεί να δώσει τη λύση. Όπως και στις δύσκολες στιγμές της ΑΕΚ ήταν ORIGINAL 21 αυτή που έβγαινε μπροστά και έδινε τη λύση για το σύλλογο μας, έτσι και σε επίπεδο κοινωνίας η ORIGINAL 21 έρχεται να συμπληρώσει το δίκτυο των πρωτοβουλιών που στηρίζουν τις δράσεις και δομές αλληλεγγύης στην πόλη του Βόλου. Παρόμοιες κινήσεις θα συνεχιστούν και στο άμεσο μέλλον από το σύνδεσμο μας, έχοντας σαν σκοπό να τονώσουν τις αντιλήψεις της αλληλοβοήθειας και της συνεργατικότητας, αντιλήψεις που χαρακτηρίζουν διαχρονικά τον προσφυγικό ελληνισμό και της αξίες της ΑΕΚ, της μεγαλύτερης ομάδας που τον εκφράζει από το 1924.

Τα παραπάνω είναι ακόμη μια απόδειξη πως ο κόσμος της ΑΕΚ και της ORIGINAL 21 δεν αποτελείται ούτε από φασίστες, ούτε από χρηματοδοτούμενους μπράβους και δεν υπήρξε ποτέ στρατός κανενός προέδρου της ΑΕΚ, όπως ατυχώς διατυπώθηκε στο πρόσφατο παρελθόν από διάφορα μέσα. Η ΑΕΚ ανήκει στον κόσμο της και ο κόσμος της ΑΕΚ και της ORIGINAL 21 έχουνε αποδείξει πολλές φορές στη μακρόχρονη ιστορία τους, το ποιες είναι οι αξίες οι αρχές και τα ιδανικά της ομάδας των προσφύγων. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που έδωσαν το παρόν στην γιορτή για τα 21 χρόνια συνεχούς στεγασμένης παρουσίας μας στο Βόλο. Το γιορτινό κλίμα και ο ενθουσιασμός σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς είναι ακόμα ένα ενδεικτικό στοιχείο πως η ORIGINAL 21 θα συνεχίσει να έχει αδιάκοπη παρουσία για πάρα πολλά ακόμη χρόνια στην πόλη μας.

ΑΕΚΑΡΑ για πάντα!
ORIGINAL 21 Volos club since 1994…

Υ.Γ. ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ – ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ

volos1-βολος volos2-βολος volos3-βολος volos4-βολος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X