Όταν... πυροβολεί ο «τρομοκράτης»

Όταν... πυροβολεί ο «τρομοκράτης»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibour-τζιμπουρΟ Ράφικ Τζιμπούρ ήταν ο πρωταγωνιστής στη χθεσινή νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Νέας Σαλαμίνας. Πρωτίστως διότι σημείωσε το γκολ που έκρινε τον αγώνα και κατά δεύτερο λόγο επειδή έχασε το πέναλτι στο 24ο λεπτό. Ο Αλγερινός επιθετικός (που παραμένει στόχος της ΑΕΚ ενόψει καλοκαιριού) έφτασε τα επτά γκολ, σκοράροντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Μάλιστα, οι γαλαζοκίτρινοι δεν ηττήθηκαν σε κανένα από τα έξι παιχνίδια που σκόραρε. Έκανε την αρχή με το νικητήριο τέρμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κατά του Οθέλλου με 2-1 στην 6η αγωνιστική. Μια αγωνιστική αργότερα, πέτυχε το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ (1-0). Ο «τρομοκράτης» έκρινε και την έκβαση του εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση στη 12η αγωνιστική (1-0).

Στη… ματσάρα της 13ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ παραβίασε δύο φορές την αντίπαλη εστία (4-4) και τέλος, έσωσε τον βαθμό ισοφαρίζοντας στο παιχνίδι της 17ης με τον Οθέλλο στο ΓΣΠ (1-1). Συνεπώς, γίνεται κατανοητό ότι τα τέρματα του Τζιμπούρ καθόρισαν πέντε παιχνίδια, χαρίζοντας 13 βαθμούς στους γαλαζοκίτρινους. Επίσης, βοήθησε ώστε να μην ηττηθεί ο ΑΠΟΕΛ από τους κιτρινοπράσινους στη Λευκωσία (το αποτέλεσμα καθορίστηκε από τα γκολ του Πιέρου Σωτηρίου σ’ εκείνο το ματς).

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X