"Σήμανε" συναγερμός στους φιλάθλους της ΑΕΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό

"Σήμανε" συναγερμός στους φιλάθλους της ΑΕΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek kosmos oakaΕίναι σαφές ότι η κλήρωση της Παρασκευής που έφερε την ΑΕΚ αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Κυπέλλου, έχει ξυπνήσει στιγμές από το παρελθόν, με τους κιτρινόμαυρους να περιμένουν από τώρα την διεξαγωγή των δύο αναμετρήσεων.

Ωστόσο στη παρούσα φάση ακόμα δεν υπάρχει καταρχήν ορισμός ημερομηνιών και ωρών και  για τα δύο παιχνίδια. Αυτό δεν εμποδίζει τον κόσμο της ΑΕΚ να ψάχνει μέσω των ανθρώπων της ομάδας για συγκεκριμένες απαντήσεις.

Κυρίως για τους φιλάθλους που είναι στην επαρχία και στο εξωτερικό. Είναι δεδομένο ότι τις προηγούμενες ημέρες, υπήρξαν τηλέφωνα και email από κατοίκους του εξωτερικού, αλλά της επαρχίας, φιλάθλων της ΑΕΚ που ζητούσαν λεπτομέρειες  για το εντός έδρας παιχνίδια της Ένωσης που θα γίνει στις αρχές Μαρτίου.

Μπορεί να απέχουμε κάτι περισσότερο από ένα μήνα μέχρι να διεξαχθεί το ματς, αλλά οι φίλοι της ομάδας θέλουν να κλείσουν από τώρα τα εισιτήρια τους για να κάνουν το ταξίδι και να δώσουν το παρών στο μεγάλο ντέρμπι του Κυπέλλου. Αυτός είναι και ο λόγος που παλεύουν να μάθουν κάθε τι που θα τους βοηθήσει για να μπορέσουν να προγραμματίσουν το ταξίδι στην Ελλάδα, εκείνες τις ημέρες.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X