Έτοιμος να καταρρίψει το ρεκόρ ο Αραβίδης που σκοράρει ...ασταμάτητα

Αραβίδης: "Να αποδεικνύουμε συνεχώς ότι είμαστε περαστικοί από την κατηγορία"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aravidis goalΑναμφισβήτητα πρόκειται για το πιο “καυτό πιστόλι” της ΑΕΚ από τη στιγμή που υποδεχτήκαμε το 2015. Ο Χρήστος Αραβίδης αποτελεί έναν εκ των πιο φορμαρισμένων ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου, αφού απ’ τον ερχομό του νέου έτους και μετά έχει στείλει συνολικά έξι φορές τη μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων εστιών.

Η αρχή έγινε στον αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο όταν άνοιξε το σκορ στη μεγάλη νίκη – πρόκριση της Ένωσης και συνέχισε με ένα γκολ κόντρα στην Καλλιθέα, το γκολ της νίκης απέναντι στον Άλιμο, ολοκληρώνοντας την παραγωγική παρουσία του με το χθεσινό χατ τρικ. Ο Αραβίδης σκοράρει ακατάπαυστα και δίνει τις απαντήσεις του μέσα στο γήπεδο σε όσους το προηγούμενο καλοκαίρι βιάστηκαν να τον κρίνουν και να αναζητήσουν άμεσα επιθετικές λύσεις. Αυτή τη στιγμή μάλιστα “κυνηγά” την κατάρριψη ενός προσωπικού ρεκόρ, αφού είναι η δεύτερη φορά που καταφέρνει να σκοράρει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Πέρυσι, στην τελευταία του αγωνιστική σεζόν με τη φανέλα του Πανιωνίου είχε χριστεί σκόρερ τόσο την 31η αγωνιστική κόντρα στον Παναιτωλικό, όσο την 32η απέναντι στον Αστέρα Τρίπολη και την 33η με αντίπαλο τη Βέροια. Τρεις συνεχόμενοι αγώνες πρωταθλήματος με ισάριθμα πολύ κρίσιμα γκολ για την ομάδα του. Φέτος έχει πάρει το …όπλο του πολύ νωρίτερα και αποδεικνύει με πράξεις ότι η ΑΕΚ έκανε σωστά που τον επέλεξε. Τι περιμένει πλέον ο Έλληνας επιθετικός για να καταρρίψει το δικό του προσωπικό ρεκόρ; Να σκοράρει την Πέμπτη απέναντι στην Κέρκυρα για τη ρεβάνς του κυπέλλου και ουσιαστικά να συνδυάσει το γκολ του με μια ακόμα πρόκριση της Ένωσης.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X