Η πρεμιέρα του Χέρστον πόλος έλξης για τον κόσμο στο πλευρό της «Βασίλισσας»

Πήρε μπροστά ο Χέρστον και μπαίνει άμεσα στη διάθεση του Σάκοτα ενόψει Κόροιβου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

herston2-χερστονΤι και αν η χώρα ασχολείται με τις εκλογές και όσα θα ξημερώσουν από την 26η Ιανουαρίου; Για τους Ενωσίτες σήμερα υπάρχει μπάσκετ και η αναμέτρηση με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Έχει μπάσκετ για την πρεμιέρα ενός σούπερ σταρ, του διαμετρήματος του Μαλίκ Χέρστον που έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό  της «Βασίλισσας» και να συμβάλει στην αντεπίθεση. Και όλα αυτά, δημιουργούν λαοθάλασσα που θα σπεύσει απόψε στο ΟΑΚΑ.

Ο Χέρστον συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας στην προετοιμασία που ολοκληρώθηκε χθες. Ο Ντράγκαν Σάκοτα βλέπει έναν παίκτη που έχει θέληση να κερδίσει τον χρόνο και αυτό μετρά πολύ στη διαδικασία. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα είναι στην 12άδα της ΑΕΚ και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην αποψινή αναμέτρηση. Ακόμα ένα αστέρι δίπλα στους Ινγκλις, Μενσά – Μπονσού και τους άλλους που αλλάζουν το προφίλ της ομάδας.

Ο Σάκοτα επεσήμανε στους παίκτες πως το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Μπορεί η διαφορά της ΑΕΚ από τον Κόροιβο να είναι μεγάλη, αλλά τα πάντα κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Σαφέστατα και το 0-4 που έχει η Ενωση από την ομάδα της Αμαλιάδας δεν έχει μεγάλη βάση, δεδομένου πως σημειώθηκε επί άλλης…ΑΕΚ. Τώρα, η ΑΕΚ ετοιμάζεται για δεύτερη συνεχόμενη νίκη και στη συνέχεια να πάει στη Νέα Σμύρνη για να κλειδώσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X