Σάκοτα: "Ελέγχαμε το παιχνίδι, θέλαμε την νίκη"

Σάκοτα: "Ελέγχαμε το παιχνίδι, θέλαμε την νίκη"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

AEK-KAOD (2)Για την εικόνα της ομάδας στην αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ. αλλά και για πιθανές αλλαγές του ρόστερ στο μέλλον, μίλησε μετά το τέλος  του παιχνιδιού ο τεχνικός της ΑΕΚ Ντράγκαν Σάκοτα. «Βασικός στόχος ήταν η νίκη, γιατί μας πλήγωσε η ήττα από τον ΠΑΟΚ. Εννοείται, ότι η αντίπαλη ομάδα σκεπτόταν να μας κλείσει στην περιφέρεια, για αυτό και εμεί σκεφτήκαμε να πάμε από μέσα και τα καταφέραμε. Το παιχνίδι το ελέγχαμε στην μεγαλύτερη διάρκειά του. Ο Ζάρας και ο Όντομ ήταν στόχος μας στην άμυνα και νομίζω ότι καταφέραμε να τους ανακόψουμε. Κάθε νίκη για εμάς είναι πολύ σημαντική βλέποντας τη θέση μας στην βαθμολογία. Καλή συνέχεια στον ΚΑΟΔ».

Ο Σάκοτα αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Χέρστον: «Πιστεύω, ότι ο παίκτης είναι γνωστός, είναι καλός σουτέρ και μαζί του θα κερδίσουμε παραπάνω τρόπους να επιτεθούμε. Σπάνια θα βρεις έναν παίκτη αυτού του επιπέδου και για αυτό τον πήραμε. Εμείς βάση κανονισμού έχουμε δύο αλλαγές, αλλά δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε, πρέπει να δούμε τα επόμενα παιχνίδια για να δούμε αν μας λείπει κάτι».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X