Πρώτα Δ.Σ και μετά γενική συνέλευση για το παραχωρητήριο της "Αγιάς Σοφιάς"

Από τα γραφεία της Δεκελείας η τακτοποίηση των συνδρομών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

erasitexniki-aekΛύση στο πρόβλημα του παραχωρητηρίου για χρήση του γηπέδου από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ προς την «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» αναμένεται να υπάρξει τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κάποια από τα μέλη έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει πρόθεση να διεξαχθεί γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής στα τέλη του μήνα και συγκεκριμένα στις 27 Ιανουαρίου.

Το ζήτημα είναι το πλέον σημαντικό και απαραίτητο για να προχωρήσει η κατασκευή του γηπέδου, με την Ερασιτεχνική να εκχωρεί για 49 χρόνια τα δικαιώματα της στην εταιρεία που συστάθηκε γι’ αυτόν τον σκοπό.

Πάντως η διαδικασία για να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί απαιτείται να διεξεχαθεί αρχικά διοικητικό συμβούλιο το οποίο και θα ορίσει γενική συνέλευση εντός οκτώ εργάσιμων ημερών. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το καταστατικό της εταιρείας.

Όταν γίνει αυτό και μόλις φτάσουμε στη  συγκεκριμένη ημέρα της γενικής συνέλευσης απαιτούνται να ψηφίσουν τα ¾ των μελών της Ερασιτεχνικής. Αν υπολογίσει κανείς ότι αυτή την στιγμή τα μέλη της “Μάνας ΑΕΚ” είναι περίπου 13.000, σημαίνει πως για να εγκριθεί η διαδικασία, θα πρέπει να υπερψηφιστεί από 10.000 φίλους της ομάδας.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X