Μπαίνει μπροστά η ΑΕΚ

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis5-μελισσανιδηςΓια τον Δημήτρη Μελισσανίδη οι στόχοι με την ανάληψη των ηνίων της ΑΕΚ ήταν τρεις: η κατασκευή του νέου γηπέδου, η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας και βέβαια η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εστω και αν η ΑΕΚ είχε άλλες προτεραιότητες στο ξεκίνημα της νέας εποχής, με τη διαφαινόμενη επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στην επιχείρηση κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου και στοχεύει στην απόλυτη εξόντωση της εγκληματικής οργάνωσης και τη διάλυση κάθε παράγκας.

Όπως διασαφηνίστηκε και στη συνάντηση που είχε ο «τίγρης» με τον Ιβάν Σαββίδη, η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί με κάθε υγιή δύναμη. Κάθε ομάδα που θέλει να παίζεται το παιχνίδι επί ίσοις όροις. Και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να κινηθούν διαδικασίες από τη δικαιοσύνη, αλλά παράλληλα να υπάρξουν και τομές στην ηγεσία του ποδοσφαίρου. Εκεί τα πράγματα δεν είναι διόλου εύκολα, καθώς όπως φάνηκε με την παραίτηση Σαρρή, άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς (λέγε με Γκιρτζίκη).

Γι’ αυτό και πλέον το κοινό μέτωπο που δημιουργείται θέτει κόκκινες γραμμές. Καθιστά ξεκάθαρο, πως με τις παρούσες συνθήκες στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ, το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν δεν πρόκειται καν να ξεκινήσει. Η ΑΕΚ συντάσσεται με όσους δεν έχουν άλλη ανοχή για την κατάσταση που επικρατεί και είναι αποφασισμένη να αναλάβει τον ρόλο που προστάζει η ιστορία της, μπαίνοντας μπροστά στην υπόθεση της κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X