Ζάρας: "Μοιρασμένες οι πιθανότητες με ΑΕΚ"

Ζάρας: "Μοιρασμένες οι πιθανότητες με ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zaras kaodΜε αφορμή την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ο αθλητής του ΚΑΟΔ Θοδωρής Ζάρας παραχώρησε συνέντευξη στην  «ΩΡΑ των ΣΠΟΡ»,  δηλώνοντας αισιόδοξος πως η  ομάδα του μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη «Βασίλισσα».

Αναλυτικά:

«Πάμε να τα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Το ποσοστό για μένα είναι 50-50. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον καθένα. Η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες αλλά εάν μπούμε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτό που πρέπει έχουμε πολλές πιθανότητες να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Να μην απογοητευόμαστε για την κακή ήττα που κάναμε με τον Κολοσσό και να έχουμε ως οδηγό το δεύτερο ημίχρονο με τον Κολοσσό. Επειδή δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις πιστεύω ότι όλα γενικά θα πάνε καλά για την ομάδα».

Για τις εκτιμήσεις που θέλουν τον ΚΑΟΔ επικρατέστερο για τον υποβιβασμό: «Δεν νομίζω ότι μας επηρεάζει. Ίσα ίσα είναι ωραίο να σε αμφισβητούν».

Για την ΑΕΚ: «Είναι πολύ καλή ομάδα με πολύ δυνατή έδρα ενώ υπάρχει και καλή χημεία. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε αλλά είναι στο χέρι μας. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί».

Για την ενίσχυση του ΚΑΟΔ με Παπαμακάριο και Τσαλδάρη: «Δεν νομίζω ότι από ένα, δύο ματς μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Ξέρουμε ότι είναι δύο πολύ καλοί παίκτες με εμπειρία και μόνο καλό έχουν να κάνουν στην ομάδα της Δράμας».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X