Η επιστροφή της «Βασίλισσας» σηματοδοτείται και μέσω συμμετοχής στην Ευρωλίγκα

Η επιστροφή της «Βασίλισσας» σηματοδοτείται και μέσω συμμετοχής στην Ευρωλίγκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aggelopoulos-douvis-αγγελοπουλος-δουβηςΤα πρώτα βήματα είναι ήδη εμφανή. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που πραγματοποιεί άλματα προόδου και μπαίνει ξανά στον χάρτη του ελληνικού μπάσκετ. Ο Μάκης Αγγελόπουλος με στρατηγικές κινήσεις και με πολύ χρήμα, βάζει ξανά τη «Βασίλισσα» στον θρόνο της. Μόνο που για να επισημοποιηθεί αυτή η επιστροφή, απαιτείται και μία κομβική κίνηση. Όπως θα είναι η συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελλα και δη στην Ευρωλίγκα, την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου.

Σύμφωνα με πηγές του enwsi.gr, ήδη στην ΑΕΚ λειτουργούν μεθοδικά ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία της ομάδας στην Ευρωλίγκα της περιόδου 2016/17. Να ανοίξει εκ νέου η δυνατότητα για τρίτο εισιτήριο στην Ελλάδα και η Ενωση να το κατακτήσει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει έκπληξη και η ΑΕΚ να εμφανιστεί ξανά στα μεγάλα σαλόνια του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ακόμα και από την επόμενη σεζόν.

Οι Μάκης Αγγελόπουλος και Σταύρος Δουβής λειτουργούν με μεθοδικό τρόπο και προσπαθούν να πείσουν άπαντες, εντός και εκτός συνόρων, πως η ΑΕΚ αλλάζει. Μέσω wild card, η Ενωση θα μπορούσε να συμμετάσχει και από την επόμενη περίοδο στην Ευρωλίγκα. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που θα φανεί εν ευθέτω χρόνο. Σε αυτή τη φάση, η ΑΕΚ προσπαθεί να κλείσει το ρόστερ, να δείξει πως επέστρεψε με κάθε τρόπο και να διεκδικήσει το υψηλότερο δυνατό πλασάρισμα μέσω των πλέι οφ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X