Ανακοινώνεται ο Χέρστον και κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου με τον Κόροιβο

Ανακοινώνεται ο Χέρστον και κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου με τον Κόροιβο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

BASKET-EURL-MACCABI-GALATASARAYΗ μεγάλη “βόμβα” κιτρινόμαυρης απόχρωσης ετοιμάζεται να …σκάσει. Ο Μαλίκ Χέρστον αναμένεται να αποτελέσει το “κερασάκι” στην «κιτρινόμαυρη τούρτα» και να ενισχύσει αφάνταστα την «Βασίλισσα». Πρόκειται για μια τεράστια κίνηση που ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί και έχει κάνει πάταγο στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος κατάφερε να κάνει το μεγάλο κόλπο και να φέρει τον παικταρά στην Ένωση. Πρόκειται για μια κίνηση που θα «ψηλώσει» την ΑΕΚ και θα την μετατρέψει σε μεγάλη διεκδικήτρια της 3ης θέσης.

Ο Χέρστον ουσιαστικά έχει συμφωνήσει σε όλα με τους κιτρινόμαυρους και αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί και επίσημα από την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ. Απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να «ντυθεί» στα κιτρινόμαυρα, ο παίκτης που μπορεί να κάνει πράγματα και θαύματα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο αναμένεται στην Αθήνα, αλλά πρέπει εδώ να τονιστεί ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί άμεσα στην ΑΕΚ, αφού πρέπει να κλείσει ο πρώτος γύρος και μετά να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

Έτσι στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ στις 15 Ιανουαρίου δεν μπορεί να αγωνιστεί, αλλά αυτό θα γίνει στο αμέσως επόμενο ματς με τον Κόροιβο, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιανουαρίου που θα διεξαχθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X