Γρηγορίου στο enwsi.gr: "Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ, εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί"

Γρηγορίου στο enwsi.gr: "Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ, εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

grigoriouΛίγη ώρα μετά την κλήρωση της φάσης των “16” που έφερε την ΑΕΚ αντιμέτωπη με την Κέρκυρα, το enwsi.gr βρήκε τον προπονητή της ομάδας των Φαιάκων Μιχάλη Γρηγορίου, ζητώντας του την άποψη του για τα διπλά ματς με την Ένωση, με …φόντο τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Κέρκυρα έχει δείξει σε πολλά φετινά της παιχνίδια αρκετά καλά στοιχεία και παρουσιάζεται το εμπόδιο της ΑΕΚ για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο τεχνικός της ομάδας ξεκαθάρισε ότι θα είναι δύο παιχνίδια τα οποία και θα ευχαριστηθεί ο κόσμος.

Και εμείς και η ΑΕΚ παίζουμε επιθετικά, οπότε ο κόσμος θα δει καλό θέαμα”, ήταν το πρώτο του σχόλιο, ενώ από κει και πέρα ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του εδώ που έχει φτάσει θα διεκδικήσει την πρόκριση με όσες πιθανότητες της αναλογούν. “Εδώ που έχουμε φτάσει δεν μπορούμε να πούμε όχι στην πρόκριση. Εμείς θα το παλέψουμε, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια καλή και μεγάλη ομάδα. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας και στα δύο παιχνίδια, γνωρίζοντας ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε“.

Για τον Μιχάλη Γρηγορίου δεν παίζει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι η ΑΕΚ αγωνίζεται στην Football League.”Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ. Με τον κ. Μελισσανίδη έχει αλλάξει επίπεδο, είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο δίπλα της. Εμείς θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και απέναντι σε αυτή την ομάδα, όπως το έχουμε πράξει και στα περισσότερα φετινά μας παιχνίδια“.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X