Το διπλό μήνυμα του «τίγρη»

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis5-μελισσανιδηςΟ Δημήτρης Μελισσανίδης ξέρει καλά πότε να βγαίνει μπροστά. Πότε πρέπει να στέλνει τα δικά του μηνύματα και να κάνει αίσθηση. Όπως έπραξε με τη χθεσινή του επίσκεψη στα Σπάτα. Για την ακρίβεια, έστειλε διπλό μήνυμα, εντός και εκτός ΑΕΚ. Ειδικά το δεύτερο, σε μια κρίσιμη χρονικά περίοδο, έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Ο «τίγρης» φρόντισε να δείξει προς όλους, πως είναι εδώ. Μπροστάρης της Ενωσης, αποφασισμένος να πετύχει τους στόχους του.

Την ώρα που μεγιστοποιείται η πολεμική εις βάρος της ΑΕΚ και η στοχοποίηση του Μελισσανίδη από συγκεκριμένους κύκλους, ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης δείχνει πως είναι προσηλωμένος στην ομάδα. Είναι έτοιμος για τις «μάχες» που θα απαιτηθούν για το όνειρο του γηπέδου και επιθυμεί να συνδυαστεί με αγωνιστικές επιτυχίες. Η άνοδος είναι εκ των ουκ άνευ, οπότε για τη φετινή σεζόν τα ζητούμενα περιστρέφονται σε σημαντικό βαθμό στην αυριανή αναμέτρηση του κυπέλλου.

«Τώρα υπάρχει το κύπελλο και πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον Ατρόμητο. Το θέλουμε όλοι. Ξέρω πως το θέλετε εσείς, το θέλουμε εμείς αλλά πάνω απ’ όλα το θέλει ο κόσμος. Και πρέπει να είμαστε στην επόμενη φάση του κυπέλλου», είπε μεταξύ άλλων ο Μελισσανίδης. Κάνοντας απόλυτα ξεκάθαρο σε όλους, πόσο σημαντική είναι για την ΑΕΚ η πορεία στο κύπελλο. Και πλέον, όλοι έλαβαν το μήνυμα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X