Δοκιμή με Γιόχανσον στα χαφ και Μπρέσεβιτς φορ, Μπακάκης-Ρόβας για δεξιά

Επιβεβαιώνει η ΑΕΚ για Γιόχανσον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

JOHANSONΤην Πέμπτη η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο, με την Ενωση να παίζει για δύο αποτελέσματα (1Χ) για να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχοντας να αντιμετωπίσει την απουσία του Μιγκέλ Κορδέρο χθες δοκίμασε τον Βασίλη Ρόβα στα χαφ, αλλά σήμερα έδωσε την ευκαιρία στον Γιάκομπ Γιόχανσον δίπλα στον Δημήτρη Ανάκογλου. Ουσιαστικά η πρώτη δοκιμή του Σουηδού μέσου ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Οταν ο Δέλλας έβγαλε τον Γιόχανσον, έβαλε στο πλάι του Ανάκογλου τον Ανταμ Τζανετόπουλο.

Στην άμυνα δεξιά ξεκίνησε ο Ρόβας και εν συνεχεία έπαιξε δεξιά ο Μιχάλης Μπακάκης που δεν έδειξε να πονά σήμερα και αν είναι καλά αναμένεται να ξεκινήσει βασικός την Πέμπτη.

Αριστερά ήταν ο Πεταυράκης και στα στόπερ ο Λαμπρόπουλος με τον Κολοβέτσιο. Στην επίθεση δεξιά ήταν ο Πλατέλλας, αριστερά ο Αραβίδης και φορ ο Μπρέσεβιτς (χθες είχε τον Ντακόλ). Σε κάποια στιγμή ο Δέλλας έβαλε αριστερά και τον Μπαρμπόσα που… τρέχει να προλάβει τον αγώνα και αναμένεται στο παρά πέντε του ματς να αποφασιστεί αν αρχίσει βασικός ή θα είναι στον πάγκο.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X