Εβαλαν τον «χασάπη» Σιδηρόπουλο στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Ατρόμητο

Εβαλαν τον «χασάπη» Σιδηρόπουλο στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Ατρόμητο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sidiropoulos-σιδηροπουλοςΕίναι φανερό από το ξεκίνημα της σεζόν, ότι το παρασκήνιο προσπαθεί να χτυπήσει την ΑΕΚ σε κάθε ευκαιρία. Οσους «Γρατσάνηδες» και αν εμφάνισαν όμως, η ποιοτική διαφορά της Ενωσης με κάθε αντίπαλο του πρωταθλήματος είναι χαώδης και δεν επιτρέπει αγωνιστικές ζημιές. Τώρα όμως, ρίχνουν τα μεγάλα όπλα στο τραπέζι. Ετσι ήρθε και η είδηση του ορισμού του «χασάπη» Σιδηρόπουλου στην κυπελλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη.

Σε ένα παιχνίδι με έναν ισχυρό αντίπαλο, που μόλις χθες μάλιστα εμφάνισε οικτρά παράπονα για τη διαιτησία στο ματς με την Καλλονή, βάζουν ένα από τα πρωτοπαλίκαρα της νέας εποχής. Σε ένα ματς όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή, καθώς ο Ατρόμητος καίγεται για τη νίκη, ενώ η ΑΕΚ εξασφαλίζει το εισιτήριο για την επόμενη φάση και με ισοπαλία που της δίνει τη μια από τις δύο προνομιούχες θέσεις.

Ο ορισμός του Σιδηρόπουλου σε ένα ματς που «καίει», προκαλεί έντονη ανησυχία. Πρόκειται για τον διαιτητή που μαζί με τον Σπάθα, τον Τριτσώνη και τα άλλα παιδιά, έκαναν ακόμα και τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι να τους πάρουν στο…κυνήγι, τρελαμένοι από τις αποφάσεις τους. Και η ελπίδα όλων είναι ο Σιδηρόπουλος να μην επαναλάβει τις παλιότερες εμφανίσεις του στο ΟΑΚΑ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X