Θέτουν επί τάπητος τα δεδομένα για την μεταγραφή επιθετικού στην ΑΕΚ και αποφασίζουν

Ξεκινά από την Ουγγαρία και καταλήγει σε Αργεντινή και Βραζιλία ο "Μίλο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

milovanovic1-μιλοβανοβιτςΟι μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ στο ζήτημα του επιθετικού παραμένουν ανοικτές και σε πλήρη εξέλιξη. Είναι σαφές ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν τσεκάρει αρκετές περιπτώσεις, αλλά δείχνουν να έχουν καταλήξει σε αυτές που δείχνουν ικανές να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Δεν πρέπει να λησμονήσουμε ότι μιλάμε για περίπτωση που αφορά το καλοκαίρι και την επόμενη σεζόν, αλλά που στην ΑΕΚ θέλουν α την κλείσουν από τώρα.

Ωστόσο η επιλογή του φορ θα γίνει μετά από συζήτηση των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος. Με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να βρίσκεται στην Αθήνα, αναμένεται σύσκεψη για τον «εκλεκτό» στην γραμμή κρούσης. Πλέον όλα τα θέματα αναμένεται να μπουν σε μια σειρά. Από το enwsi.gr έχετε ενημερωθεί με λεπτομέρειες τόσο για την περίπτωση του Ούγκο Αλμέιδα, όσο και για αυτή του Ράφικ Τζιμπούρ.

Μπορεί αυτή του Αλγερινού να φαίνεται πιο βατή και του Πορτογάλου πιο περίπλοκη, δεν παύουν όμως να αποτελούν ένα καλό δείγμα το τι θέλουν να κάνουν στην ΑΕΚ. Η όποια απόφαση θα παρθεί παρουσία του Μιλοβάνοβιτς, του Μπάγεβιτς και του Δέλλα..

Και είναι σαφές ότι δεν υπάρχει μεγάλη βιασύνη στο επιτελείο της ομάδας, που επιθυμεί να πάρει την κατάλληλη απόφαση για τον παίκτη που θα μπει στην κιτρινόμαυρη οικογένεια.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X