Θέλει να γυρίσει ο Τζιμπούρ στην ΑΕΚ υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις (VIDEO)

Η…μπάλα στον Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzimpour-τζιμπουρΤο θέμα του Ράφικ Τζιμπούρ ήρθε ξανά στο «κιτρινόμαυρο» προσκήνιο και φαίνεται πως θα μείνει για καιρό. Αλλωστε, ένας παίκτης της ποιότητας και των ικανοτήτων του Αλγερινού δεν μπορεί να περνά απαρατήρητος. Στην ΑΕΚ διερευνούν την υπόθεση και φαίνεται πως θα ψάξουν την προοπτική απόκτησης του το καλοκαίρι, όταν και θα είναι ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ. Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να συμβεί και τώρα, αλλά δεν φαίνεται πως συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να φύγει άμεσα ο Τζιμπούρ από την Κύπρο.

Σημαντικό για κάθε εξέλιξη είναι πως ο Τζιμπούρ θέλει διακαώς να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Αν και με τον ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Αλγερινός δεν θέλει να συνεχίσει στην Κύπρο. Είναι βέβαιο πως θα βρει προτάσεις από πολλές ομάδες, αλλά εκείνος θέτει ως προτεραιότητα την ΑΕΚ. Αρκεί να δεχθεί μια πρόταση που θα τον καλύπτει. Δεν αναφερόμαστε στο οικονομικό κομμάτι, αλλά στην απόδειξη εμπιστοσύνης από την πλευρά της Ενωσης.

Μόνο τυχαία δεν είναι όσα υποστήριζε δημόσια πριν από λίγες εβδομάδες σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1. «Η ΑΕΚ είναι η πρώτη μου αγάπη. Ήμουν πολύ κοντά το καλοκαίρι, μιλήσαμε με τον πρόεδρο, αλλά δεν τα βρήκαμε στο τέλος. Δεν τα βρήκαμε στο τέλος, γιατί κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά. Στην ΑΕΚ κάτι μου λείπει. Στην ΑΕΚ κάτι δεν έχω τελειώσει καλά. Θέλω να γυρίσω και να τελειώσω την δουλειά. Ηταν τώρα η μεγάλη ευκαιρία. Πίστεψα πως τώρα θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”Yj_z7PZhTqU” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X