Παραμένει «καψούρα» ο Τζιμπούρ

Παραμένει «καψούρα» ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzimpour-τζιμπουρΟι παλιές…αγάπες πάνε στον παράδεισο. Ετσι φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση της ΑΕΚ και του Ράφικ Τζιμπούρ. Παρά το άδοξο φινάλε στο έντονο «φλερτ» του περασμένου καλοκαιριού, φαίνεται πως ο Αλγερινός δεν φεύγει από το μυαλό των «κιτρινόμαυρων». Είναι μια καψούρα, αποτελεί ποδοσφαιρική αξία που είναι σημείο αναφοράς για κάθε επιθετικό και έτσι ενδέχεται να επανέλθει στο προσκήνιο. Αλλωστε, η ΑΕΚ αναζητά έναν επιθετικό τοπ επιπέδου και ο Τζιμπούρ παραμένει μία τέτοια επιλογή.

Ο Τζιμπούρ ανήκει στον ΑΠΟΕΛ και το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως έχει βρει τον καλό εαυτό του. Εχει σκοράρει τρεις φορές μέσα στον Δεκέμβριο, φτάνοντας τα πέντε γκολ συνολικά σε δέκα συμμετοχές (έχει και πέντε ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ). Επειτα από την περυσινή δύσκολη σεζόν (δανεισμός στην Τουρκία, μεταγραφή στη Νότιγχαμ Φόρεστ), ο 30χρονος άσος βρίσκει ξανά τον καλό εαυτό του. Και είναι γεγονός, πως ο καλός Τζιμπούρ είναι επιθετικός που μπορεί να κάνει τη διαφορά για την ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία.

Πριν από λίγες εβδομάδες, σε ανύποπτο χρόνο, ο Τζιμπούρ είχε τονίσει πως το κεφάλαιο της ΑΕΚ δεν έχει κλείσει γι’ αυτόν. Ανάλογες σκέψεις φαίνεται πως υπάρχουν και εντός της Ενωσης. Ο Αλγερινός δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον ΑΠΟΕΛ ως το καλοκαίρι και δεν φαίνεται διατεθειμένος να μείνει άλλο. Η ΑΕΚ μπορεί – αν το αποφασίσει τελικά – να κάνει την κίνηση άμεσα ή να περιμένει τους επόμενους μήνες. Το θέμα Τζιμπούρ πάντως, παραμένει ανοιχτό.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X