Ο "έλεγχος" των κοριτσιών της ΑΕΚ μέσα από "μικροσκόπιο" του enwsi.gr

Ευρωπαϊκος ...περίπατος για τα κορίτσια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volleyΗ φετινή προσπάθεια της ΑΕΚ στο γυναικείο βόλεϊ συμπλήρωσε ουσιαστικά έναν γύρο. Με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που αναβλήθηκε, οι κιτρινόμαυρες καλούνται μετά την έλευση του 2015 να συνεχίσουν στο πρωτάθλημα της Α1 και να δείξουν ότι  παραμένουν ανταγωνιστικές.  Το enwsi.gr μετά από έναν ολόκληρο γύρο στο ελληνικό πρωτάθλημα, βγάζει…. βαθμούς στις κοπέλες της ΑΕΚ.

Ιωάννα Κατσαντώνη: Ξεκίνησε εντυπωσιακά την σεζόν με μαζεμένα καλά παιχνίδια, όπου έδειξε ότι μπορεί να πάρει την ομάδα  στις πλάτες της. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει κάθετη πτώση στην απόδοση της. Πρέπει να θυμίσουμε ότι η 26χρονη διαγώνια μέχρι πέρυσι αγωνίστηκε σε ομάδα της Α2 και καλείται να βρει ισορροπία στην διαχείριση του νέου ρόλου που έχει σε μια ομάδα με διαφορετικές απαιτήσεις.

Ξένια Κακουράτου: Το λίμπερο της ΑΕΚ. Σταθερή εικόνα στα περισσότερα παιχνίδια της. Βγάζει πάθος στο παιχνίδι της, κυνηγά κάθε μπάλα στο γήπεδο. Ωστόσο χρειάζεται περισσότερη δουλειά στην υποδοχή, αφού στην άμυνα της είναι εξαιρετική.

Ισαμπέλα Ιβάνοβα: Η πιο σταθερή αθλήτρια της ΑΕΚ από την αρχή της σεζόν. Ήρεμη δύναμη, κάνει μπόλικη αθόρυβη δουλειά μέσα στο γήπεδο. Δεν κάνει λάθη, έχει εξαιρετικά σερβίς, ενώ είναι καλή αμυντικός.

Ευδοξία Αργυροπούλου: Πρόκειται για την αθλήτρια που μαζί με την Κατσαντώνη παίρνουν τις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας. Έχει πολύ καλό σερβίς, εξαιρετικό μπλοκ, όμως υπάρχει ένα ζήτημα με την υποδοχή της όπου χρειάζεται βελτίωση.

Στέλλα Λαγουδάκη: Πρόκειται για την 3η ακραία της ΑΕΚ μετά τις Αργυροπούλου και Ιβάνοβα. Έχει πάρει τον λιγότερο χρόνο συμμετοχής από τις υπόλοιπες κοπέλες που παίζουν στην θέση της. Στην αρχή της χρονιάς την περιμέναμε σε πιο πρωταγωνιστικό ρόλο. Βγάζει πάθος στο παιχνίδι της, έχει εξαιρετικές επιλογές στην επίθεση, αλλά δεν μπορεί να κριθεί 100% υπό την έννοια ότι έχει παίξει σε λίγα ματς. Στο καλύτερο φετινό της παιχνίδι με την Ηλιούπολη, όπου ήταν και η πρώτη σκόρερ, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο.

Φαίη Κουνάδη: Βρέθηκε ξαφνικά βασική πασαδόρος της ΑΕΚ, ενώ ο αρχικός προγραμματισμός ήταν εντελώς διαφορετικός. «Ξεχειλίζει» από πάθος, κάνει φιλότιμες προσπάθειες γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν εκτός για σχεδόν δύο χρόνια, κάτι που φαίνεται και μέσα στο παρκέ. Υπαρκτές και δεδομένες οι αδυναμίες της.

Δήμητρα Γιακουμή: Η αρχηγός της ΑΕΚ αποτελεί το βαρόμετρο της φετινής ομάδας. Σε σχέση με την περυσινή εικόνα της, η αγωνιστική της συμπεριφορά είναι διαφορετική. Δεν μετέχει τόσο στο παιχνίδι της ομάδας, αλλά και δεν παίρνει και πολλές μπάλες. Παραμένει όμως η αθλήτρια με την μεγαλύτερη εμπειρία, ούσα και το μεγαλύτερο όνομα.

Βάσω Νικούλη: Η έτερη κεντρική της ΑΕΚ (μαζί με τη Γιακουμή). Υπήρξαν παιχνίδια στον πρώτο γύρο που ήταν απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα. Όταν πάντως τροφοδοτείται παίζει εξαιρετικά τον πρώτο χρόνο, ενώ είναι θετική στο μπλοκ. Σταθερό και τακτικό σερβίς, αναλόγως με την περίσταση. Μπορεί και πρέπει να πάρει περισσότερες μπάλες, γιατί η ΑΕΚ χρειάζεται τα τελειώματα της Λαρισαίας.

Αφήσαμε τελευταίες τις μικρές της ΑΕΚ. Φάκη, Πατέλη, Ρίζου δεν έχουν αγωνιστεί πολύ, αλλά ήταν δεδομένο. Μπήκαν στην πρώτη ομάδα για να βοηθήσουν. Έχουν αγωνιστεί λίγο δεν μπορούν να κριθούν. Ωστόσο είναι σημαντικό για μια ομάδα να έχει νεαρές κοπέλες στις τάξεις της. Μπαίνουν στα βαθιά και προσπαθούν να ….κολυμπήσουν.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X