LIVE από τη γιορτή της ΑΕΚ (VIDEO)

LIVE από τη γιορτή της ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

parti aek 1Το enwsi.gr βρίσκεται στο Ολυμπιακό στάδιο, στο “κιτρινόμαυρο” πάρτι για τους ποδοσφαιριστες και τις οικογένειές τους και θα σας ενημερώνει με βίντεο και εικόνες για οτιδήποτε συμβαίνει στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου φτάνουν ο ένας μετά τον άλλον, εμφανώς χαρούμενοι από το γεγονός ότι κλείνουν απόλυτα θετικά τη χρονιά με τις δύο επιβλητικές νίκες κόντρα σε Φωστήρα και Ηρακλή Ψαχνών. Λίγα λεπτά πριν από τις 14:00 έφτασε στο ΟΑΚΑ και ο Τραϊανός Δέλλας με τον συνεργάτη του, Βασίλη Μπορμπόκη. Αρκετή ώρα αργότερα αφίχθη και η σύζυγος του προπονητή της Ένωσης, Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία είχε πάει να πάρει την κόρη τους από το σχολείο. Ο Δέλλας βγήκε στο χώρο του πάρκινγκ για να τους υποδεχθεί και μόλις η μικρή βγήκε από το αυτοκίνητο έτρεξε στην αγκαλιά του μπαμπα της.

Στις 14:00 έφτασε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης, ενώ συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Στέλιο Μανωλά και τον Βασίλη Δημητριάδη. Σχεδόν μαζί και η άφιξη του προπονητή τερματοφυλάκων, Κώστα Καμπόλη, με τον Ηλία Ατματσίδη και τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη.

Ο Μπαρμπόσα έφτασε στο ΟΑΚΑ με τη σύζυγό του και τον γιο τους, ο οποίος είναι τριών ετών και μόλις μπήκαν στην αίθουσα και αντίκρισαν έναν ξυλοπόδαρο και έναν …πιγκουϊνο, οι οποίοι διασκεδάζουν τα παιδιά, τρόμαξε τόσο πολύ που “κρύφτηκε” αμέσως στην αγκαλιά του μπαμπά του.

Στις 15:00 ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς σηκώθηκαν από το τραπέζι τους και πέρασαν από όλα τα τραπέζια που βρίσκονταν οι παίκτες και οι εργαζόμενοι της ομάδας για να τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους και να ευχηθούν καλές γιορτές. Λίγο μετά τις 15:30 ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε από το Ολυμπιακό στάδιο.

[youtube id=”Wp_0NVo5nNs” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”evxz-R-9C0s” width=”600″ height=”350″]

parti aek kampolis atmatsidis mixailidia parti aek manolas aslanidis dimitriadisparti aek anakoglou platellas

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X