Κινείται και για εξτρέμ

Κινείται και για εξτρέμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

barbosa-platellas-μπαρμποσα-πλατελλαςΤο πρόβλημα υπήρχε εδώ και καιρό. Ωστόσο, κάποιες φορές οι συγκυρίες το φέρνουν προς άμεση επίλυση. Στην ΑΕΚ γνώριζαν εδώ και καιρό πως θα έπρεπε να κάνουν τουλάχιστον μία κίνηση ενίσχυσης στα άκρα της επίθεσης. Ηρθε όμως, ο τραυματισμός του Ελντερ Μπαρμπόσα και έκανε ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη. Γι’ αυτό και στην ΑΕΚ φαίνεται πως έχουν αποφασίσει, πως θα δουν τις επιλογές που έχουν, ώστε να υπάρξει άμεσα κίνηση και για εξτρέμ.

Ετσι και αλλιώς, πέραν των Μπαρμπόσα και Πλατέλλα, οι λύσεις είναι μετρημένες. Ο Ντούνης ακόμα δεν έχει δείξει τις ικανότητες του και είναι χαρακτηριστικό πως υπήρξαν ματς που έμεινε εκτός αποστολής δίχως καν να έχει πρόβλημα τραυματισμού. Από την άλλη, ο Αραβίδης είναι παίκτης που μπορεί να παίζει εκτός περιοχής, αλλά δεν έχει στα χαρακτηριστικά του την ντρίπλα, την ατομική προσπάθεια, το άνοιγμα της άμυνας από τα άκρα.

Ο Μιλοβάνοβιτς έχει δουλέψει εδώ και ημέρες και κάποιες επιλογές για τα άκρα. Αξιόπιστες πληροφορίες ανέφεραν πως υπάρχουν 1-2 περιπτώσεις πολύ δυνατές, που μπορούν να κάνουν άμεσα τη διαφορά. Βέβαια, βρίσκονται σε συνάρτηση και με τα θέματα σέντερ φορ και αμυντικού χαφ, τα χρήματα που θα ξοδευτούν, αλλά και αν θα υπάρχει θέση μη κοινοτικού διαθέσιμη. Όλα δείχνουν πάντως, πως θα γίνει προσπάθεια άμεσα και για ακραίο επιθετικό.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X