Ρουμελιώτης: "Να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει"

ΦΩΤΟ από το Ανατόλια - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

RoumeliotisΣτη μέχρι σήμερα πορεία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο τεχνικός της ομάδα, Μανώλης Ρουμελιώτης. Λίγες ημέρες πριν το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Πανναξιακό, ο Ρουμελιώτης ζήτησε την συμπαράσταση όλων για να μπορεσει η ομάδα να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

“Σίγουρα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την μέχρι τώρα πορεία, βλέποντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, πιστεύοντας στις δυνατότητες τις ομάδας. Η πορεία από μόνη της με τα θετικά αποτελέσματα έχουν δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες σε όλους γύρω από την ομάδα και κυρίως στους φιλάθλους μας. Χρειάζεται όμως σωστή διαχείριση σκέψης, οφείλουμε όλοι μας να μείνουμε προσγειωμένοι, να μην ξεχνάμε πως και με ποιούς στόχους ξεκινήσαμε πριν τέσσερις μήνες, να συνεχίσουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά δείχνοντας την απαραίτητη σοβαρότητα. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι πιστεύουμε και στοχεύουμε στη νίκη σε κάθε ματς, κυνηγώντας κάθε μπάλα, παλεύοντας κάθε πόντο, δίνοντας μάχη για κάθε σετ. Επιστρέφοντας επιτέλους στο γήπεδο μας, ευελπιστούμε για την ακόμα μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους φιλάθλους μας, γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας και χρειάζεται η βοήθεια όλων για να διεκδικήσουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Όλοι μαζί στην προσπάθεια να οδηγήσουμε την ομάδα μας εκεί που πραγματικά της αξίζει!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X