Αρχισαν οι «εκκαθαρίσεις» στη Γαλατά, θέμα ημερών να λήξει το θέμα του Βουγιούκα

Αρχισαν οι «εκκαθαρίσεις» στη Γαλατά, θέμα ημερών να λήξει το θέμα του Βουγιούκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vougioukas-βουγιουκαςΣτην ΑΕΚ υπολόγιζαν τις εξελίξεις με τον Ιαν Βουγιούκα προς το τέλος του χρόνου, αλλά ίσως να είναι και ταχύτερες. Ο διεθνής σέντερ ανήκει στο γκρουπ των παικτών που θα αποχωρήσουν από τη Γαλατά Σαράϊ τις προσεχείς ημέρες και αυτό θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την απόκτηση του από τη «Βασίλισσα». Στην ΑΕΚ έχουν ρίξει γέφυρες, φαίνεται πως υπάρχει καλή διάθεση για να υπάρξει συνεργασία και έτσι μένουν μόνο τα τυπικά.

Ηδη, πως μεταδίδει το Sportando, η Γαλατασαράι θα προβεί σε κάποιες αλλαγές, δεδομένου ότι δεν κατάφερε να προκριθεί στο ΤΟΡ16 της Euroleague, αλλά και των οικονομικών προβλημάτων που έχει από την αρχή της σεζόν. Οι αποχωρήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν με αυτές των Πιέτρο Αραντόρι και Νέιθαν Τζαγουάι (ο τελευταίος κυκλοφορεί καιρό στην αγορά, από τον μάνατζερ του) και έπειτα παίρνουν σειρά οι Ερτσεγκ και Βουγιούκας.

Το enwsi.gr σας ενημέρωσε από νωρίς για το ζωντανό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Βουγιούκα. Ο Σάκοτα θέλει να προσθέσει τον Ελληνα σέντερ στο πλευρό του Σαρικόπουλου και με δεδομένη και τη προσθήκη του Αθηναίου, προσανατολίζεται για να αποκτήσει κάποιον φόργουορντ για ξένο παίκτη. Βασικό χαρακτηριστικό που θα ζητηθεί είναι να προστεθεί ακόμα ένας πολύ ικανός σκόρερ, ώστε να υπάρχει επιθετική ισχύ στην ομάδα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X