Το…κράξιμο συνεχίζεται για την ΕΠΟ, αλλά ο Σαρρής κάνει πως δεν ακούει

Ο...καθαρός ουρανός του Σαρρή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sarris-σαρρηςΥπό φυσιολογικές συνθήκες, μια ομοσπονδία που σχεδόν η μισή της σύνθεση βρίσκεται ανάμεσα στους ύποπτους για σύσταση και λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί. Η ΕΠΟ του Σαρρή όμως, συνεχίζει ακάθεκτη τη λειτουργία της και ας δέχεται καθημερινά πυρά από τις ενώσεις. Σήμερα, σειρά πήρε η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, η οποία με ανακοίνωση προς την ΕΠΟ ζητά το αυτονόητο.

«Προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

Κύριε Πρόεδρε,

Πληροφορηθήκαμε, εσχάτως, από τα ΜΜΕ ότι, εναντίον μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ, καθώς επίσης και κατά στελεχών της, ασκήθηκε ποινική δίωξη με την απόδοση βαρύτατων κατηγοριών, όπως αυτές τουλάχιστον αποδίδονται από τα ΜΜΕ, τις οποίες δεν τολμούμε να διανοηθούμε. Προφανώς, όμως, τα μέλη του Δ.Σ. και τα στελέχη της ΕΠΟ, κατά των οποίων έχει ασκηθεί η Ποινική Δίωξη, γνωρίζουν ποια πρόσωπα και με ποια κατηγορία βαρύνεται το καθένα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, πρωτοφανής για τα Ποδοσφαιρικά δεδομένα της Χώρας μας, απασχολεί έντονα, τόσο την κοινή γνώμη, αλλά ακόμη περισσότερο τις ΕΝΩΣΕΙΣ και τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ, που τυγχάνουν μέλη της ΕΠΟ.

Αναμέναμε επί μερικές ημέρες, πιστεύοντας ότι η ΕΠΟ θα πράξει τα αυτονόητα και θα δημοσιοποιήσει τα ονόματα των προσώπων που εμπλέκονται στην παραπάνω υπόθεση, πλην όμως, μέχρι σήμερα επικρατεί «άκρα του τάφου σιωπή».

Απαιτούμε η ΕΠΟ να πράξει, άμεσα, τα αυτονόητα, ενημερώνοντας τη φίλαθλη κοινή γνώμη εναντίον ποιών μελών του Δ.Σ. και ποιων στελεχών της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Δεν παραγνωρίζουμε, σε καμιά περίπτωση, το τεκμήριο της αθωότητας του καθενός, το οποίο σεβόμαστε, πλην όμως, υπό το βάρος τόσο σοβαρών κατηγοριών, υφίσταται ΜΕΙΖΟΝ ΗΘΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ, ως προς την άσκηση των καθηκόντων των παραπάνω προσώπων.

Όσο, λοιπόν, η ΕΠΟ θα σιωπά, τόσο η καχυποψία της φίλαθλης κοινής γνώμης θα αυξάνεται, δημιουργώντας, απολύτως δικαιολογημένα, αρνητικές παρενέργειες και επιπτώσεις στην ήδη τρωθείσα αξιοπιστία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Είναι περιττό να σας υπενθυμίσουμε ότι η δημοσιοποίηση των ονομάτων των προσώπων που, ενδεχομένως, ασκούν Διοίκηση, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ εκ μέρους των διοικούντων.

Ευελπιστώντας, ότι η Ομοσπονδία θα πράξει τα αυτονόητα, όντας υποχρεωμένη προς τούτο, αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντησή σας».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X