Βασιλόπουλος: "Στο χέρι της ΑΕΚ η υψομετρική μελέτη"

Βασιλόπουλος: "Στο χέρι της ΑΕΚ η υψομετρική μελέτη"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vasilopoulosΑυτή τη φορά απέφυγε τις προκλήσεις και σχολίασε τα όσα έγιναν στη συνάντηση της ΑΕΚ με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου. Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος ξεκαθάρισε μιλώντας στην εφημερίδα Live Sport, ότι πλέον είναι στο χέρι της ΑΕΚ να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για να πάρει την υψομετρική μελέτη.

Αναλυτικά:

«Τα έγγραφα που ζητήσαμε από την ΑΕΚ δεν δόθηκαν. Μόνο κάποιες διευκρινήσεις. Θα υπάρξει ένα ραντεβού τις επόμενες ημέρες χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί πότε θα γίνει αυτό. Περιμένουμε την ΑΕΚ για να προχωρήσουμε. Ενημερώθηκα από τον κ. Καλαμπόκη για το τι συζητήθηκε και πλέον είναι στο χέρι των ανθρώπων της ΑΕΚ να τρέξουν και να πάρουν την υψομετρική μελέτη», είπε και κατέληξε: «Μόλις ενημερώθηκα από τα ΜΜΕ ότι ο κ. Ανατολιωτάκης δεν είναι πρόεδρος της ΑΕΚ. Έχει μιλήσει άνθρωπος από το δήμο με τον κ. Ανατολιωτάκη για να κλείσουμε ένα ραντεβού. Σε περίπου 10 μέρες θα γίνει η συνάντηση και θα δούμε που βαδίζουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X