Ποινικές διώξεις σε 16 άτομα, για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ballaΟι πληροφορίες που υπήρξαν από το βράδυ της Τετάρτης ότι σήμερα θα προέκυπταν ανακοινώσεις για την δράση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, επιβεβαιώθηκαν εν μέρει.

Ο αθλητικός εισαγγελέας είχε νωρίτερα συνάντηση με τους δικαστικούς συντάκτες. Η ενημέρωσε πάντως  έγινε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας κ. Ζαγοραίο.

Όπως αποκαλύφθηκε  λοιπόν, πρόκειται για 16 άτομα στα οποία ασκήθηκε δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης  και δωροδοκία-δωροληψία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο δεν μπορεί να γίνει ανακοίνωση των ονομάτων, αφού δεν έχει γίνει ακόμα άρση του απορρήτου. Διευκρινίστηκε επίσης ότι ανάμεσα τους αρχικά οι 11 είναι ύποπτοι.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του blog της «Δίκης», ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι 4 μέλη της ΕΠΟ, 2 της ΚΕΔ/ΕΠΟ,  2 πρόεδροι ΠΑΕ και τουλάχιστον 3 διαιτητές. Οι κατηγορίες που βαραίνουν κάποιους είναι σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και σε βαθμό πλημμελήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X