Εκλογή νέου προεδρείου αύριο στη "Μάνα" ΑΕΚ, αναζητούνται οικονομικοί πόροι

Τεχνοκράτη για την κεντρική διαχείριση των εσόδων προσλαμβάνει η Ερασιτεχνική
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

erasitexniki-ερασιτεχνικηΝέο προεδρείο αναμένεται να έχουμε από αύριο στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Εδώ και αρκετές εβδομάδες άλλωστε ο Αλέξης Αλεξίου έχει παραιτηθεί των καθηκόντων του, ενώ αρκετά μέλη έχουν αποχωρήσει. Έτσι το μεσημέρι (14.30) στα γραφεία της Ερασιτεχνικής θα γίνουν μεταξύ άλλων περιορισμένες εκλογές , των μελών που έχουν αποχωρήσει.

Ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης αναμένεται να πάρει το χρίσμα και στόχος του είναι να ξεκινήσει άμεσα κινήσεις για να μπορέσει να βρει λύσεις για τα τμήματα που βρίσκονται στα πρόθυρα της διάλυσης.

Ασφαλώς και αναζητούνται οικονομικοί πόροι και μέσα στο προεδρείο αναμένεται να μπουν άτομα με διάθεση να προσφέρουν άμεση βοήθεια. Θυμίζουμε ότι  τόσο το ανδρικό βόλεϊ, όσο και το χάντμπολ, ταλανίζονται από πολλά προβλήματα και ετοιμάζονται να «βαρέσουν» κανόνι.

Είναι σαφές ότι από την στιγμή που θα έχουμε εκλογή νέου προεδρείου θα γίνουν επαφές και με τους αθλητές των τμημάτων, αλλά και θα πρέπει να λυθούν μια σειρά από προβλήματα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X