Σπουδαία παράσταση από τη μεγάλη ΑΕΚ (VIDEO)

ΑΕΚ: Διέκοψαν το ματς για να γλιτώσουν τον διασυρμό (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

sabanantzovic-ketspagia-σαμπαναντζοβιτς-κετσπαγιαΣτα χρόνια της απόλυτης κυριαρχίας της, όταν η ΑΕΚ ήταν πρώτο φαβορί για την κατάκτηση κάθε τίτλου, το σημείο που την έκανε να διαφέρει από κάθε άλλο αντίπαλο ήταν η ποιότητα. Μια ομάδα που έπαιζε διαστημικό ποδόσφαιρο, που συγκέντρωνε τον θαυμασμό όλων των φιλάθλων και δεν υπήρχε κανείς να αμφισβητεί την υπεροχή της. Τόσο σπουδαία ομάδα ήταν η ΑΕΚ, όπως φανερώνει και το ματς που έγινε μια μέρα σαν σήμερα του 1995 με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Εκείνο το απόγευμα, η ΑΕΚ έκρυψε τη μπάλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εβαλε στη γωνία τους άμοιρους Κρητικούς και δεν τους άφησε να πάρουν ανάσα. Δυο γκολάρες από τον Κετσπάγια και τον Τσιάρτα στο πρώτο μέρος και δύο ακόμα από τον Κωστή και τον Σαραβάκο στο δεύτερο, προσυπέγραψαν την πανδαισία ποδοσφαιρικού θεάματος που δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν οι τυχεροί Ενωσίτες.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”9lSnqWLZp0Q” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X