"Το ποδόσφαιρο είναι για δυνατούς χαρακτήρες"

"Το ποδόσφαιρο είναι για δυνατούς χαρακτήρες"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anyfantakis kostas episkopiΟ Κώστας Ανυφαντάκης, προπονητής της Επισκοπής, την οποία θα αντιμετωπίσει αύριο η Παναχαϊκή και η ΑΕΚ την Κυριακή, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Επισκοπής για τις δυσκολίες του αυριανού αγώνα κόντρα στους Πατρινούς. Επίσης σχολίασε πως θα ήθελε να πηγαίνει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο για να τους υποστηρίξει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Ανυφαντάκης:

“Καλούμαστε να παίξουμε μόλις με τρεις μέρες διαφορά ένα ιδιαίτερο ματς απέναντι στην Παναχαϊκή. Μετά τη δύσκολη εβδομάδα και την ήττα μας από τον Φωστήρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο αυριανό ματς το οποίο είναι εξ ίσου δύσκολο”.

Σχετικά με την ψυχολογία των παικτών έπειτα από την ήττα από τον Φωστήρα είπε:

“Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι για δυνατούς χαρακτήρες. Ειδικά όταν έχεις νέα ομάδα με νέα παιδιά όπως είμαστε εμείς. Σίγουρα ψυχολογικά δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη κατάσταση. Στο ποδόσφαιρο, όμως θα πρέπει να σηκώσεις κεφάλι, γιατί ο χρόνος είναι αμείλικτος”.

Έκανε, τέλος, σχόλιο για την έλευση του κόσμου, αλλά και τη νέα ευκαιρία που έχει αυτή η πόλη γύρω από το χώρο του ποδοσφαίρου:

“Ασχέτως αποτελέσματος, αυτή είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για το Ρέθυμνο και θα πρέπει στηρίξει την ομάδα. Πάντα θα ευχαριστώ αυτούς που έρχονται στο γήπεδο. Αν θέλει το Ρέθυμνο πάντως να έχει ποδόσφαιρο καλό θα είναι να έρχονται κοντά μας και να νιώθουμε την υποστήριξή τους”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X