Ανέστης: «Θα είμαστε άξιος ανταγωνιστής στην Super League» (VIDEO)

Το "τέρμα" που δίνει… τρίποντα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anestisΣτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έδειξε ο Γιάννης Ανέστης ότι μπορεί να αισθάνεται ασφαλής η ΑΕΚ κάτω από τα δοκάρια της. Ο πορτιέρο της Ένωσης έκανε εξαιρετική εμφάνιση με καίριες επεμβάσεις και έδειξε ότι είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες φέτος στην Ελλάδα.

Ο Ανέστης αναφερόμενος στην επικείμενη επιστροφή της ΑΕΚ στην Super League τόνισε: «Προσπαθούμε να δούμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε ενόψει της επιστροφή μας στην Super League. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για το αποτέλεσμα (στο φιλικό κόντρα στον ΠΑΟ) και γενικά για την λειτουργία της ομάδας και πιστεύω θα συνεχίσουμε έτσι και ακόμη καλύτερα. Δείξαμε ότι μετρήσαμε τις δυνάμεις και ότι του χρόνου θα είμαστε άξιος ανταγωνιστής στην Super League».

Τέλος, αναφορικά με την αναβολή των αγώνων από την ΕΠΟ ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είπε «Η αναβολή μας επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό αι είναι κουραστικό. Πέρασαν τρεις εβδομάδες και δεν έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας και χάνουμε τον ρυθμό που αποκτήσαμε από την αρχή της σεζόν. Δεν είμαστε αρμόδιοι εμείς. Εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να περιμένουμε».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

[youtube id=”3QjtUTdaKRw” width=”600″ height=”350″]

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X